Professionele mentorschappen


Professionele mentorschappen

Professionele mentorschappen.


De Wegwijzer in Zorg biedt ook professionele mentorschappen. Een professioneel mentorschap biedt uitkomst bij mensen met een verstandelijke beperking, dementie, een hoge leeftijd of de (forensische) psychiatrie. Tijdens zo’n mentorschap behartigt De Wegwijzer in Zorg op onafhankelijke wijze de belangen op gebied van zorg, omdat een cliënt dat op dit moment (lichamelijk en/of geestelijk) niet meer zelf kan. Zaken rondom verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding worden besproken. Is het zorgplan goed? Hoe zit het met de urenverantwoording? Is er behoefte aan een goed gesprek? Op regelmatige basis zitten we samen om alle vragen rondom de zorg weg te nemen. Dit onafhankelijke mentorschap kan veel verlichting geven voor familieleden en mantelzorgers.


Tarieven.


De tarieven voor mentorschap worden jaarlijks wettelijk vastgesteld door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het standaard tarief voor mentorschap is in 2020 € 1.153,00 per jaar excl. btw. Wanneer er sprake is van een 18 tot 23 jarige met jeugd- en/of psychiatrische hulp is dit

€ 1.492,00 per jaar excl. btw.

Overige kosten voor het mentorschap (zoals eenmalige intakekosten, het regelen van een verhuizing en griffierkosten) zijn op aanvraag verkrijgbaar.


Terug naar Home


Meer over De wegwijzer in zorg


Meer over Werkwijze


Meer over Carmen van Wezel


Meer over NLP Coaching


Contact

Copyright ©  All Rights Reserved