NLP Coaching


NLP Coaching

Staat u op een kruispunt in uw leven? Bent u even de spreekwoordelijke weg kwijt? Of heeft u een duwtje in de juiste richting nodig? Dan helpt Carmen u met een NLP coaching traject. NLP is een praktische manier van coachen, waar bij u inzicht krijgt in uzelf en uw manier van denken.

Carmen: “Tijdens een NLP coaching traject gaan we op zoek naar uw kracht. Waar ligt die kracht? En hoe komen we daar? Ik maak u bewust van uw mogelijkheden en zet u aan het denken. Zo kunt u zelf, op uw eigen manier en tempo, aan de slag. Het draait tijdens dit traject om bewustwording. U gaat aan de slag met praktische opdrachten en ik ben daarbij uw spiegel, uw klankbord, uw wegwijzer. Samen zoeken we naar wat er wél is. Uw eigen invulling speelt daarbij de hoofdrol.”

Blijkt uw probleem een dieperliggende oorzaak te hebben? Dan verwijst Carmen u door naar andere hulpverleners zoals een psycholoog, psychiater, loopbaanadviseur, huisarts of fysiotherapeut.Kennismaken?


Bent u benieuwd of een NLP coachingstraject van De wegwijzer in zorg iets voor u is? Kom dan langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kijken we of er een klik is en of ik u verder kan helpen. Open en eerlijk kijken we naar uw verwachtingen en de mogelijkheden. Daarna volgt een helder plan van aanpak: samen bepalen we wat we willen bereiken, hoe we dat gaan doen en wanneer. Samen bepalen we het traject en het aantal gesprekken. Uw motivatie vormt de kern van het traject.Kosten


Bent u nieuwsgierig?

Vraag een offerte aan via het contactformulier.