De wegwijzer in zorg

De wegwijzer in zorg

Als u verdwaald bent in een gebied dat u niet kent, dan is een navigatiesysteem enorm handig: het systeem wijst u de meest optimale weg, zegt wanneer u welke actie moet ondernemen en wanneer u op plaats van bestemming bent. De Wegwijzer in Zorg is uw navigatiesysteem in de wereld van de zorg. Waar moet u zijn? Waar wilt u heen? En hoe komt u hier zo optimaal mogelijk? Wat is er onderweg te zien en mee te maken.


De Wegwijzer in Zorg geeft advies op maat en vormt een schakel tussen mens, omstanders en zorginstellingen. Zo weet u zeker dat u ontvangt waar u recht op heeft, dat u zorg krijgt van de juiste instantie en dat uw zorgzaken goed en optimaal geregeld zijn. Een geruststellend idee!


Daarnaast biedt De Wegwijzer in Zorg een objectieve, onafhankelijke en professionele blik. De Wegwijzer in Zorg weet namelijk als geen ander hoe moeilijk het is om een objectief oordeel te vellen over uw eigen zorgsituatie, die van uw kind, vader of moeder of andere naaste. Uw blik is gekleurd, (onbewust) emotioneel beladen en uw zorgsituatie vraagt veel, soms te veel, van u en uw omstanders. Dit kan leiden tot frustratie, overbelasting en uiteindelijk zelfs tot disfunctioneren bij zowel de zorgvrager als de omgeving. De Wegwijzer in Zorg kijkt naar iemands mogelijkheden, gaat op zoek naar zijn of haar plafond en optimaliseert de situatie, zodat het leven een stuk prettiger en gemakkelijker wordt. Dankzij De Wegwijzer in Zorg komen draagkracht en draaglast weer in balans.

Terug naar Home


Meer over de Werkwijze


Meer over Carmen van Wezel


Meer over Professionele mentorschappen


Meer over NLP Coaching


Contact